Keresés ebben a blogban

2011. május 26., csütörtök

III.Sikertörténet-"Az emberek a nagy kékség előtt állva sokszor elfelejtik, hogy tudnak úszni, és nem mernek beleugrani."

Sziasztok!




Ma, amikor a kedvenc közösségi oldalamon voltam, szintén megnéztem a "Napi Csernus Imre" gondolatát.


Minden alkalommal megnyitom......mert nagyon bejön nekem az egyenes beszéde.
A mai "arconcsapása" / ami ugyan nem nekem szólt..../ a következö:


"Ha valaki tud úszni, akkor teljesen mindegy számára, hogy az előtte elterülő víz öt vagy ezer méter mély, pontosan tudja, hogy ha úgy dönt, mind a kettőbe bele mer ugrani. Tudja, hogy az ezer méteres vízben is csak körülbelül két-három métert fog süllyedni, és aztán a fizika törvényszerűségeiből adódóan fel tud majd úszni a felszínre. Az emberek a nagy kékség előtt állva sokszor elfelejtik, hogy tudnak úszni, és nem mernek beleugrani. Pedig a sarkukban már ott van egy csaholó kutyahad... De akkor sem ugranak bele, és hagyják, hogy felzabálják őket a félelmeik."






Ajánlom minden kedves blogolvasónak, különösen azoknak, akik igen bizonytalanok az elöttük álló lépések megtételében, hogy gondolkodjanak el picit a fenti 2 mondaton! 
Merjenek változtatni, merjenek belevágni valamibe, ami ugyan nagyon új, s olykor félemetes......De mindenképpen elöre viszi öket és a családjukat.
Ne érjétek be azzal, hogy "megéltek", hanem igenis ÈLNI akarjatok!


S az oldal föcímével ellentétben nem arra buzditom a kedves olvasót, hogy vegye nyakába a világot, s induljon el egy másik országba! NEM!!!!! 
Hiszen mindenkiben van egy olyan plussz, ami nincs a másik emberben! Csak merni kell "elövenni" ezt a többletképességet, s mindjárt "szebben fog sütni a nap"!




Üzenem azon kedves olvasóimnak, akikkel mára Skype beszélgetést egyeztettünk le, hogy valami megmagyarázhatatlan ok miatt nem müködik a skype-m. 
Kérlek benneteket, vagy a Facebook chat részén tudunk beszélni, vagy MSN-re vegyetek fel  / MSN címem  az e.mail cimem is egyben!
Köszönöm a megértést! 





.